M. Biemans Garage

Bedrijfswagengarage voor alle merken

Biemans Garage BV is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud, keuring en verhuur van bedrijfswagens in de ruimste zin van het woord. Van trucks en trailers/opleggers tot bestelwagens en bussen, alle bedrijfsvoertuigen kunt u bij ons met een gerust hart in onderhoud geven.

Onze werkplaats in Deurne is voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen, zodat we  bedrijfsauto’s en trucks kunnen uitlezen en het juiste onderhoud kunnen uitvoeren.

Oplossing op maat

Onze clientèle bestaat uit eenmanszaken, zzp’ers, MKB maar natuurlijk ook grote bedrijven. U kunt uw bestelbus of vrachtwagen op nagenoeg ieder moment bij ons achterlaten voor reparatie en/of onderhoud. Via aantrekkelijke servicecontracten en onze uiterst flexibele werkwijze zorgen we ervoor dat alle trucks in topvorm blijven. Veel wagenparkbeheerders weten ons al te vinden. We nemen onze klanten naast reparaties en onderhoud ook de Apk-keuring uit handen. Zo kunt u altijd vertrouwen op uitstekend onderhouden wagenpark.

Dienstenaanbod

Wij bieden u o.a. de volgende vormen van service- en dienstverlening aan:

  • Deskundig onderhoud en reparatie van alle merken en typen bedrijfswagens. 
  • Gebruik van het 'one stop workshop' concept wat toegang biedt tot het Europese netwerk van TopTruck.
  • 24 Uurs service; ons serviceteam staat dag en nacht voor u klaar voor optimale ondersteuning.
  • Gespecialiseerd in APK, laadklepkeuringen, tachograaf ijken en airco- en bandenservice. En ook voor schadereparaties kunt u bij ons terecht.
  • Inbouw van diverse gespecialiseerde apparatuur zoals, maut- en tolkasten, AGR/GPS apparatuur, boordcomputers en dergelijke.
  • De mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract, zodat u altijd en overal op de service van ons kunt rekenen.

Reden genoeg om eens aan te komen of een afspraak te maken. De koffie staat klaar!

Contact

Meer weten over de activiteiten van M. Biemans Garage BV? Neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers of stuur een mail naar info@biemansdeurne.nl Wij denken met u mee!

Werken bij M.Biemans

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij de M.Biemans Group?

Bekijk vacatures

© 2024
Created by