M. Biemans Transport

Sedert jaren zijn wij specialist in volumetransport. Onze bedrijfsfilosofie wordt gekenmerkt door een onafhankelijke, flexibele en klantgerichte manier van werken. Hierdoor garanderen wij u een zeer dicht en betrouwbaar logistiek netwerk binnen Nederland en daarbuiten.

Innovatief

Met innovatieve oplossingen, een moderne vloot van voertuigen en goed opgeleid en gemotiveerd personeel profileren wij ons telkens weer als een gedegen adviseur en regisseur in de logistieke dienstverlening. Wij investeren niet alleen in voertuigen en het onderhoud ervan maar ook voortdurend in de kennis en kunde van onze medewerkers.

Uitgebreide vloot

Biemans Transport BV beschikt over een meest uitgebreide vloot van trekkers, opleggers en aanhangers. Hierbij kunt u denken aan:

  • Vrachtwagen trekkers in diverse modellen
  • Containerwagen combinatie met volumecontainers
  • Walking floor trailers
  • Kippers
  • Tanktrailers

Het vervoeren van diverse los gestorte afval- en reststoffen, waaronder GFT- en restafval, oud papier, compost en agrarische producten behoort tot onze primaire taken. Eveneens verzorgen wij met kippers het transport van secundaire bouw- en grondstoffen.

Certificering

Uiteraard beschikken wij over de vereiste vergunningen en certificeringen voor het uitvoeren van nationaal en internationaal transport. Aanvullend beschikken wij o.a. ook over VCA* 2008/5.1, GMP+ Feed Safety Assurance en een vergunning voor transport van gevaarlijk afval in Duitsland conform § 54 Absatz 1 Satz 1 KrWG.

Contact

Meer weten over de activiteiten van M. Biemans Transport BV? Neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers of stuur een mail naar info@biemansdeurne.nl. Wij denken met u mee!

 

Werken bij M.Biemans

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij de M.Biemans Group?

Bekijk vacatures

© 2024
Created by