M. Biemans Grond- en sloopwerken

Door onze ruime en deskundige ervaring is M. Biemans Grond- en Sloopwerken een begrip op het gebied van grond- en sloopwerken. Vele kleine maar zeker ook grote projecten hebben wij met succes opgeleverd. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, instellingen, overheden en particulieren.

Speerpunten

Flexibiliteit, betrouwbaarheid, korte communicatielijnen en vakkennis zijn met name sterke speerpunten waarom diverse opdrachtgevers telkens weer een beroep op ons doen. Het gemotiveerde en deskundige personeel voert iedere opdracht naar volle tevredenheid van onze klanten uit.

Divers

Met een groot en divers machinepark zoals, rups- en mobiele kranen, mini- en midigravers, laadschoppen, kippende terreinvoertuigen en tractoren met toebehoren is het mogelijk voor iedere situatie een passende oplossing te bieden. Wij beschikken daarnaast over een groot netwerk en kunnen hierdoor snel en flexibel inspelen op ad hoc situaties.

Circulaire economie

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden streven wij zoveel mogelijk naar een duurzame inzet en hoogwaardige verwerking van grond-, zand-, puin- en overige materiaalstromen. Ingenomen stromen worden na zorgvuldige bewerking opnieuw ingezet. Deze secundaire grond- ofwel bouwstoffen geven wij een nieuwe toepassing.

Samen met onze opdrachtgevers zoeken wij naar de meeste economische en duurzame oplossing. Winst voor het milieu staat hierbij voorop!

Contact

Meer weten over de activiteiten van M. Biemans Grond- en Sloopwerken BV? Neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers of stuur een mail naar info@biemansgrondwerken.nl

Wij denken met u mee!

Werken bij M.Biemans

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij de M.Biemans Group?

Bekijk vacatures

© 2024
Created by