Over M.Biemans

In 2002 start de huidig directeur en eigenaar Marcel Biemans de onderneming. De werkzaamheden op dat moment bestaan uit grondverzetwerkzaamheden. In de loop der jaren heeft M. Biemans Group gestage groei doorgemaakt en zich ontwikkeld tot een multidisciplinaire organisatie.

Op een vijftal locaties in Deurne en Venray zijn ongeveer 60 medewerkers werkzaam. Dagelijks zijn wij met ruim 25 eigen voertuigen en een nagenoeg zelfde aantal expediteurs onderweg door Nederland maar ook Europa. Daarnaast is divers landmaterieel actief op verschillende locaties in het land.

Veelzijdig

Wij zijn o.a. werkzaam op het gebied van transport, grondverzet en sloopwerk,  inname en recycling van afval- en reststoffen, het leveren van secundaire bouw- en grondstoffen, reparatie en onderhoud (APK) van bedrijfswagens, verhuur en verkoop van bedrijfswagens, maar daarnaast ook transport en bewerking van meststromen.

Wij zijn werkzaam in diverse branches en u kunt hierdoor voor een uitgebreide en veelzijdige dienstverlening bij ons terecht. De divisies die wij kennen zijn o.a.:

  • M. Biemans Grond- en Sloopwerken BV
  • M. Biemans Recycling BV
  • M. Biemans Transport BV
  • M. Biemans Recycling Venray BV
  • M. Biemans Garage BV
  • M. Biemans Rental BV
  • Mest Solutions BV

Uw zorgen uit handen !

Ons specialisten staan voor u klaar. U geeft aan in hoeverre u gebruik maakt van de expertise die zij ter beschikking stellen. Onze meerwaarde ligt in kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wij denken met u mee en maken daarbij geen onderscheid in de omvang van uw organisatie. Klein of groot, allen krijgen onze ongebreidelde aandacht om tot een gedegen en deskundig advies te komen.

Contact

Meer weten over de activiteiten van M. Biemans Group? Neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers of stuur een mail naar info@biemansdeurne.nl 
Wij denken met u mee!

Werken bij M.Biemans

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij de M.Biemans Group?

Bekijk vacatures

© 2024
Created by