Nieuws

Nieuwe website live

Nieuwe website live

Ook online is er bij ons geen stilstand. Afgelopen periode is LR internet aan de slag geweest om onze website zo compleet mogelijk in een nieuw jasje te steken. Hierdoor kunnen wij u beter op de hoogte houden van projecten, mogelijkheden, occasions en verhuur. Verder hebben we nu de ruimte om u beter te laten zien wat we doen door middel van Foto’s. Kijk maar eens bij onze recycling-, transport- of grondwerk afdelingen. 
Lees hier meer
Nieuw VCA - Certificaat

Nieuw VCA - Certificaat

Nieuw certificaat voor diverse onderdelen van de Biemans Group. Wat is VCA en waar staat het VCA certificaat voor? VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het antwoord op de vraag “wat is VCA” is ook eenvoudig te beantwoorden, want VCA is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkplek te vergroten. Het zorgt ervoor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen. Daarnaast geeft een VCA certificaat / certificering een duidelijke indicatie dat een bedrijf aan veiligheidseisen voldoet cq. dat de werknemer op de hoogte is van de veiligheidsregelgeving. Waarom is VCA belangrijk? Je bewust zijn van de veiligheid op de werkvloer is belangrijk omdat hiermee een groot deel van de bedrijfsongevallen voorkomen kan worden. Een bedrijfsongeval kan veel kosten of zelfs ernstig lichamelijk letsel met zich meebrengen. Wanneer je als medewerker of leidinggevende een VCA diploma hebt behaald ben je op de hoogte van relevante regelgeving op veiligheidsgebied. Je veiligheidsbewustzijn wordt hiermee vergroot en de kans dat je door onwetendheid betrokken zult zijn bij een ongeval wordt verkleind. Klik hier om het bestand te downloaden
Lees hier meer
Recycling Venray

Recycling Venray

Met genoegen brengen wij u op de hoogte dat Maessen Recycling BV begin 2018 de afvalverwerking overdraagt aan M. Biemans Group. Het betreft de afvalrecycling activiteiten die plaatsvinden op Metaalweg 7 in Venray.  Maessen Recycling BV blijft haar activiteiten op Metaalweg 5 in Venray voortzetten.
Lees hier meer

Werken bij M.Biemans

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij de M.Biemans Group?

Bekijk vacatures

© 2021
Created by